BEVERWIJK - Op 28 december aanstaande bestaat B.V.V. De Kennemers 100 jaar. Om dit te vieren heeft de vereniging gedurende het jaar al tal van evenementen georganiseerd.

De Centennial Loterij is hierbij zeker de kers op de taart! Met een gloednieuwe Renault Twingo als 1e prijs, een Vespa scooter als 2e prijs en een voetbalreis voor 4 personen naar Liverpool als 3e prijs, is de loterij zeker de moeite waard. Daarnaast is de winkans ook nog eens 1 op 2000. Loten kosten 25 euro per stuk en kunnen nog tot 28 december worden gekocht in het paviljoen van B.V.V. De Kennemers of kunnen worden besteld via: www.dekennemers100jaar.nl

De uiteindelijke winnaar van de Renault Twingo, die mede ter beschikking is gesteld door Drogtrop en B.V.V. De Kennemers, mag ook nog zelf de kleur kiezen van de auto. Naast deze drie prachtige hoofdprijzen zijn er nog vele andere mooie prijzen te winnen. Reden genoeg dus om je geluk te beproeven en het jaar mogelijk wel heel feestelijk af te kunnen sluiten met een mooie prijs!