BEVERWIJK - Afgelopen zaterdag 14 juli vond in het kader van het 100-jarig bestaan de ‘B.V.V. De Kennemers Reünie’ plaats. Onder het genot van een hapje, een drankje en fantastisch weer werd door zo’n 350 leden en oud-leden herinneringen opgehaald. Het was voor velen een feest der herkenning. Soms werd er diep in het geheugen gegraven, maar men kwam er altijd uit.

Mede vanwege de door de archivarissen samengestelde foto-expositie, keurig ingedeeld in decennia. Veruit de meeste foto's waren voorzien van namen en nagenoeg iedereen van de (oud)spelers en speelsters heeft zich op één of meerdere foto’s herkend.

Een van de hoogtepunten van de dag was de groepsfoto die gemaakt werd op het hoofdveld. Deze foto zal tezamen met vele andere foto’s snel te zien zijn op de websites van De Kennemers (www.dekennemers.nl en www.dekennemers100jaar.nl).

Op deze sites is ook de programmering voor de rest van het jubileumjaar te vinden en kunnen geïnteresseerden zich voorinschrijven voor het jubileumboek, waarin 10 decennia B.V.V. De Kennemers prachtig weergegeven zijn.

Mede vanwege de inzet van de vele vrijwilligers was het een geslaagde dag en kijken we uit naar de volgende activiteiten.