Truus Quax in Beverwijk

Bezoekadres:

Truus Quax

Alkmaarseweg 271
1945DG Beverwijk
T06-27066843
Eg.w.quax@casema.nl
Whttp://truusquax.nl/

Truus Quax

je ligt op een relaxstoel. Ik ga achter je zitten en leg mijn handen op jouw schouders.

Het contact maken met de energieën van anderen via een foto of voorwerp.

Aan iedere foto of voorwerp zit een energie aan vast van de ander. Een energie die je kan voelen. Het lezen is dus voelen.
Het kan je houvast geven als je nog een gedachte van die ander heb. Maar het komt ook wel eens voor dat die “ ander” daar helemaal geen zin in heeft. Dan krijg je dus niets door. Dat kunnen mensen maar moeilijk accepteren.

Voor hun is dit een automaat, dus foto geven en dan komt de boodschap. De andere wereld weet het grote verhaal en kan dus zien of je het nodig hebt of niet. Wat wij willen is niet altijd goed voor ons en dan beschermd de andere wereld ons door niets te zeggen.

Ook kun je foto`s van gebouwen, auto`s, fietsen en andere “dingen” lezen. Ann alles hangt een energie van iemand maar ook van het voorwerp zelf. Dus een huis kan je vertellen hoe het zich voelt met deze bewoner, is het blij of niet. Word er goed voor het huis, de fiets of auto gezorgd. Op en aanmerkingen.

Ook kun je foto`s van grotere plekken zoals een tuin of een stad. Alles heeft een energie. B.v. een huis heeft een energie, meerdere huizen (een stad) heeft een energie. Alles wat wij bezitten of gebruiken heeft een eigen energie. Zo ook een boom en dus ook een bos en ook een land. Alles is te voelen en ervaren.

De cursus kost €60 en is 4 avonden.

Foto's van Truus Quax

Truus Quax image 1
Truus Quax image 2
Truus Quax image 3