Onbewolkt17.7 ℃

CHRISTEN DEMOCRATISCH APPÈL (CDA)

CHRISTEN DEMOCRATISCH APPÈL (CDA)

Met grote trots presenteer ik aan u het verkiezingsprogramma van het CDA Beverwijk-Wijk aan Zee voor de jaren 2022-2026. Dit programma is geschreven met hulp van onze leden, een groep zeer betrokken Beverwijkers, maar als lokaal CDA zijn wij ook in gesprek gegaan met veel verschillende organisaties om te luisteren naar hun ideeën voor Beverwijk. Daarnaast spraken wij met Beverwijkers op de woensdagse weekmarkt. Wat is u visie voor Beverwijk? Wat kan beter? Waar moeten wij de komende vier jaar op letten? Uw antwoorden op die vragen hebben wij verwerkt in dit verkiezingsprogramma. Het resultaat is een programma dat van onderop is opgebouwd en een lokale, Beverwijkse eigenheid heeft.


Een programma niet alleen vóór Beverwijkers, maar ook ván de Beverwijkers. De afgelopen vier jaar is er veel op ons als Beverwijk afgekomen. Grote uitdagingen op het gebied van veiligheid, woningbouw en van onze buurman TATA Steel die wij ons vier jaar geleden bijna niet voor konden stellen. En natuurlijk zijn ook wij als Beverwijkers de afgelopen twee jaar geconfronteerd met de ingrijpende gevolgen van COVID-19. In dit programma bieden we deze uitdagingen het hoofd, bouwen we door op wat we als CDA Beverwijk-Wijk aan Zee al gedaan hebben, en spreken onze ambities uit voor de toekomst. Als jongste lijsttrekker van Beverwijk begrijp ik beter dan wie dan ook de nood door het gebrek aan starterwoningen. Daarom gaan wij er als CDA BeverwijkWijk aan Zee de komende jaren 1 op de 3 koop- en huurwoningen bestemmen voor starters.


Ondanks de vele inspanningen van de afgelopen jaren heerst er nog een groot gevoel van onveiligheid bij de Beverwijkers. Daarom willen wij zo snel als mogelijk naar één coffeeshop in Beverwijk en zien wij het liefst een snoeiharde aanpak op drugscriminaliteit. TATA Steel zien wij als onmisbare economische motor van de IJmond, maar ook wij willen graag zo snel mogelijk een schone en groene staalproductie in onze regio. Verder leest u in het verkiezingsprogramma dat het CDA Beverwijk veel waarde hecht aan groen, familie, betrokken jongeren, vrijwilligers, betaalbare duurzaamheid, onze ondernemers en goede participatie

Foto's van CHRISTEN DEMOCRATISCH APPÈL (CDA)

CHRISTEN DEMOCRATISCH APPÈL (CDA) image 1
CHRISTEN DEMOCRATISCH APPÈL (CDA) image 2

Zoek een bedrijf in Beverwijk:

Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over CHRISTEN DEMOCRATISCH APPÈL (CDA). Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map