Lichte regen4.9 ℃

Bakkerij MAMA in Zwanenburg

Bezoekadres:

Bakkerij MAMA

Domineeslaan 31
1161bv Zwanenburg
06-14232135
info@bakkerijmama.nl
http://bakkerijmama.nl/

Bakerij MAMA

bakkerij MAMA is gehuisvest in een licht en ruim fabriekspand in Zwanenburg, een dorp tussen Haarlem en Amsterdam. Bij binnenkomst stap je in een open ruimte waar je de bakkers aan het werk ziet en ons ovenvers brood ruikt. In zes combi-steamovens bakken we diverse soorten brood zowel desem als gist. We werken uitsluitend met biologisch steengemalen meel zonder enige vorm van toevoegingen of stabilisators. Ons meel is afkomstig van vier verschillende Nederlandse molens.

Veel van onze broden en patisserie leveren we aan restaurants en lunchgelegenheden in Amsterdam en Haarlem. Onze bakkers beginnen vroeg om ervoor te zorgen dat er vanaf 8.00 uur krakend vers brood op de plank ligt. We zijn trots op wat we maken en vinden het leuk dat je kunt meekijken in onze open bakkerij. Dus kom een keer langs en ervaar hoe wij werken.

Foto's van Bakkerij MAMA

Bakkerij MAMA image 1
Bakkerij MAMA image 2
Bakkerij MAMA image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Bakkerij MAMA. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map