BEVERWIJK - In de BCC aan de Parallelweg in Beverwijk hebben verdachten een poging tot diefstal gedaan. De politie is op zoek naar de daders.

Volgens een Burgernet-bericht wordt er gezocht naar een witte Renault-bus met daarin vijf personen. De personen in de bus zijn donker gekleed. Het voertuig is een oud model met een geel kenteken dat lijkt op 5MRJ. De politie benadrukt de daders niet zelf te benaderen, maar direct 112 te bellen.

UPDATE:

De politie heeft drie verdachten aangehouden die vanmiddag betrokken zijn geweest een diefstal in de BCC aan de Parallelweg in Beverwijk. Een van de verdachten is aangehouden in de winkel.

Dat laat een woordvoerder van de politie weten. Twee andere verdachten werden niet ver bij de winkel vandaan aangehouden.In eerste instantie dacht de politie dat het om een overval ging, waarop agenten massaal uitrukten. In een Burgetnetmelding werd gevraagd uit te kijken naar vijf donker geklede personen en een witte Renault-bus. Na onderzoek bleek het enkel te gaan om een winkeldiefstal. Het is nog niet bekend of er nog meer mensen bij de diefstal betrokken zijn. Ook wordt er nog gekeken of de verdachten iets buit hebben gemaakt.