BEVERWIJK - The Legends, o.l.v. trompettist en vocalist Michael Varekamp en toetsenist Wiboud Burkens, verwelkomen het publiek in hun eigen eenvoudige maar sfeervolle plattelands nachtclub. New Orleans: swingende stad van Streetparades, nachtleven en Mardi Gras.

In Swingin'in New Orleans wordt een beeld geschetst van het ruige maar opzwepende leven in het New Orleans van de eerste helft van de vorige eeuw. Een meeslepende avond vol jazz uit de hoogtijdagen van Louis Armstrong, Fats Domino en Louis Prima. The Legends toveren de zaal dit keer om tot een eenvoudige maar zwoele nachtclub. Net als destijds de boerenschuren in het diepe zuiden van de VS, die na zonsondergang veranderden in ware danspaleizen. Het authentieke bluesy-stemgeluid en de meesterlijke band brengen een sfeervolle traditie tot leven waarin vreugde en melancholie onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Nummers als 'Mac the Knife', 'Petite fleur' en natuurlijk 'Oh when the saints' kunnen rekenen op een gloedvolle vertolking in deze inspirerende voorstelling.

Kaarten vanaf € 19,00 voor zaterdag 5 oktober om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.