BEVERWIJK - Comedydiva Soundos El Ahmadi is al meer dan 10 jaar lid van het bekende gezelschap Comedytrain en draait al jaren met succes mee in de cabaretwereld. Na de theatervoorstellingen Soundos Aangenaam, Er is geen Plan B en Geboren Met Ervaring staat ze nu met Niets te verliezen op de planken!


In deze voorstelling geeft ze zich helemaal. Haar kwetsbaarheid is een van haar grootste krachten. Maar waarom stelt ze zich zo kwetsbaar op? Omdat ze Niets te verliezen heeft. Deze vrouw neemt absoluut geen blad voor de mond. In haar vierde voorstelling vuurt ze weer harde grappen af. Het NRC schrijft: "Soundos heeft een grappige balans gevonden tussen luchtigheid en ernst, humor en ontroering."

Het publiek kent Soundos mogelijk van tv: zij speelde eerder mee in Expeditie Robinson en is nu op zaterdagvond te zien met Leo van Alkemade in de vernieuwde versie van Echt waar?! Bijzonder feit: zij is de allereerste Nederlandse vrouw met een Netflix-special!

Het publiek zal zich schrap moeten zetten voor Soundos; zij heeft namelijk Niets te verliezen!

Kaarten vanaf € 17,50 voor zaterdag 28 september om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.