HEEMSKERK - Ons land is rijk aan vogels. Ook in Heemskerk vliegen bijzondere vogels. Ontdek ze tijdens een vogelexcursie op woensdag 16 mei 2018. De excursie start om 14.00 uur vanaf bezoekerscentrum het Koetshuijs in Heemskerk.

Doe ook mee, je bent van harte welkom! De wandelexcursie duurt ongeveer twee uur en is geschikt voor jong en oud(ers). Er zijn 20 plaatsen beschikbaar en deelname is gratis voor inwoners van Beverwijk en Heemskerk. Aanmelden voor deze excursies gaat eenvoudig via www.vogelweek.nl. Tip: neem je verrekijker mee!

Nationale Vogelweek
De vogelexcursie is onderdeel van de Nationale Vogelweek van 12 tot en met 21 mei. De week is erop gericht om iedereen in Nederland te laten ervaren hoe rijk ons land is aan vogels en hoe leuk en spannend het is om vogels te kijken. Door het hele land zijn er vogelexcursies en ontdekken natuurliefhebbers onder begeleiding van ervaren vogelkenners de meest bijzondere vogels in het wild.

NME Beverwijk en Heemskerk
NME Beverwijk en Heemskerk organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Beverwijk en Heemskerk. Kijk voor meer informatie over ons programma op www.nmeijmond.nl, of neem contact met ons op via nme@odijmond.nl.