BEVERWIJK - Veel mensen beginnen vol goede moed te fotograferen met hun nieuwe camera, maar hebben geen zin om eerst de handleiding uitgebreid te lezen. Een camera die op de automatische stand staat, is tenslotte prima in staat om aardige plaatjes te schieten, maar het is een machine die op een voorgeprogrammeerde manier denkt.

Laat niet alle beslissingen aan je camera over, maar bepaal zelf de instellingen.Tijdens deze één avond durende workshop laat Raúl Neijhorst met duidelijke voorbeelden zien hoe de camera werkt. Tijdens het programma zijn er regelmatig instelpauzes, zodat iedereen de besproken instellingen zelf op zijn eigen camera kan uitproberen. En als het nodig is, komt Raúl daar natuurlijk bij helpen.

Raúl Neijhorst won diverse bronzen, zilveren en gouden medailles over de hele wereld en verkreeg daarmee respectievelijk de AFiap-, EFiap- en EFIap/b-onderscheidingen, kortom een fotograaf met bijzonder veel ervaring

Vanwege het succes van de vorige twee workshops, organiseren we nog een derde workshop en wel op dinsdag 9 april. De avond start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur. Aanmelding via lezingen@isoo.nu. Toegang is € 15 pp; wees er snel bij want er is plaats voor maximaal 16 deelnemers.
Locatie: Centrum voor Fotografie ISOO, Stationsplein 46, Beverwijk.