BEVERWIJK - Het fotografiecentrum voor de IJmond ISOO organiseert in samenwerking met Bibliotheek IJmond Noord een ‘Workshop (digitaal) Fotoboek maken’ in de digitale ruimte op de eerste verdieping van de Bibliotheek IJmond Noord aan het Kerkplein in Beverwijk. De workshop bestaat uit twee donderdagavonden: 5 en 12 april 2018 van 20.00 tot ca. 21.30 uur. De workshop wordt gegeven door Bert Giebels, voormalig Stadsfotograaf en docent aan het Nova College.

Vele mensen willen na hun vakantie graag een fotoboek maken, maar omdat het geen regelmatige activiteit is, vergeet je vaak hoe het moet. Deze workshop is daarom voor een brede doelgroep bedoeld: van geen ervaring tot en met veel ervaring. Voor iedereen zijn er nuttige tips te halen. Aan de workshop kunnen minimaal 5 en maximaal 20 mensen deelnemen. Aan het eind van de workshop zijn uw foto’s gereed voor presentatie of voor het laten printen van een fotoboek.

Op de workshopavonden neemt u een lap-top en uw foto’s op een memorystick mee. Mocht het echt niet lukken om een laptop van iemand te lenen stuur dan een mail naar Aafke Vlaanderen Oldenzeel (avlaanderenoldenzeel@obijmond.nl), dan proberen we een oplossing te bedenken. Een tablet is niet geschikt.

De kosten zijn € 12,50 per persoon inclusief koffie/thee; leden van de Bibliotheek ontvangen € 2,50 korting. Aanmelden en betalen loopt via de website van de bibliotheek bij ‘Agenda 5 april’ (bibliotheekijmondnoord.nl) en is in volgorde van binnenkomst. Deelnemers ontvangen vervolgens een bevestiging van hun deelname. Naast Bert Giebels is er begeleiding van ISOO en medewerker(s) van de Bibliotheek IJmond Noord. Voor het gedetailleerde programma verwijzen wij u naar de website van Bibliotheek IJmond Noord.