BEVERWIJK - Na de hitvoorstelling 'Op zoek naar de Sloddervos!' beleven Woezel en Pip opnieuw een groot avontuur in hun vijfde familievoorstelling 'Woezel & Pip en de Tijdmachine'. Een fantastische theaterervaring voor alle vriendjes van Woezel en Pip.

Deze voorstelling is voor alle kinderen die willen weten hoe het is om groot te zijn. Woezel en Pip kunnen niet wachten. Als de Wijze Varen even niet kijkt, glippen ze stiekem zijn nieuwe tijdmachine in. Op naar het land van nog niet gebeurd. Op naar een nieuw avontuur samen met hun vriendjes Buurpoes en Charlie. Bam, boem, knars, zoem!

Het publiek wordt meegevoerd naar de bijzonderste plekken in de Tovertuin, zingt en danst mee met nieuwe liedjes, laat zich verwonderen over het schaduwspel en schuift naar het puntje van de stoel als alles mis lijkt te gaan en de vriendjes zich afvragen of ze ooit nog thuiskomen... Maar natuurlijk komen ze weer thuis! Want ze willen al hun lieve vriendjes graag na de voorstelling in de foyer ontmoeten. Iedereen is welkom om te komen knuffelen met de levensgrote pluchen Woezel en Pip!

Kaarten à € 19,00 voor zondag 23 februari om 14.00 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.