WIJK AAN ZEE - 40 artiesten zullen op zondag 25 november a.s. zorgen voor een ruim 4 uur durend non-stop Nederlandstalig muziek feest tijdens de tv opnames van Toppers van Oranje in de Brasserie in Wijk aan Zee, die voor 1 dag gevestigd zal zijn aan het Julianaplein 47 te Wijk aan Zee.


Dries Roelvink, Rob Zorn, Justine Pelmelay, Dario, Mick Harren, Robert Leroy, Otto Lagerfett, Rob van Daal, Arno Kolenbrander, William Janz, Frank van Etten, Henk Damen, Guus Bok, Sidney Bischoff, Doenja, Wimmie Bouma, DuoNL, Colinda, Sofia Bianco, e.v.a. zullen zondag 25 november a.s. voor een ware muzikale happening zorgen met hun nieuwste hits.

Aanvang
De opnames starten om 14:00 uur en vanaf 13:00 is de de Discotheek, eenmalig omgedoopt tot de Brasserie aan het Julianplein 47 geopend voor publiek. Gelet op het beperkt aantal beschibare entree tickets is het raadzaam om kaartjes voor dit evenement online te bestellen, om teleurstelling te voorkomen. Daarnaast ontvangt iedereen die online een ticket besteld een vakantie voucher t.w.v. € 50,--.

Presentatie
De presentatie is in handen van Ivo Franklin en de warming-up zal worden verzorgt door de vaste DJ van Toppers van Oranje, DJBee (Patrick Roelands)

Entree
Tickets zijn online verkrijgbaar of op de dag van de opnames aan de Discotheek aan het Julianaplein 47. Wil je zeker zijn van een kaartje, bestel dan jouw ticket(s) online via;www.toppersvanoranje.tv of via www.ticketpoint.nl. Voor slechts € 10,-- (incl. after party m.m.v. Mick Harren en een vakantie voucher t.w.v. € 50,--).

After Party
Na afloop is er nog een gratis after party met een live mini concert van Mick Harren.