BEVERWIJK - De Braziliaans-Nederlandse zangeres Marcella Wisbrun combineert met Zuid-Amerikaanse passie en Hollandse nuchterheid de aanstekelijke bossanova met zuivere Nederlandse liedkunst. De Bossa van Jobim is een avond met muziek, poëzie, zwoele klanken en ontroering. Over opgroeien in twee landen, de liefde voor Nederland en Brazilië en de zoektocht naar wat ‘thuis’ is.

Marcella brengt de mooiste nummers van bossanova-boegbeeld Antonio Carlos ‘Tom’ Jobim, die wereldwijd furore maakte met songs als The Girl From Ipanema en One Note Samba, voor het eerst in het Nederlands. Met liedteksten van dichter en schrijver Jan Boerstoel toont ze ons de ware betekenis en emoties van de nummers.

De Bossa van Jobim gaat over opgroeien in en de liefde voor twee landen en de zoektocht naar wat thuis is; een avond vol muziek, poëzie, zwoele klanken en ontroering.

Kaarten vanaf € 17,50 voor zaterdag 9 november om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.