BEVERWIJK - Rhythm of the Dance beleeft dit jaar haar 20-jarig jubileum. In die 20 jaar trok de voorstelling al meer dan 14 miljoen toeschouwers uit 52 verschillende landen, verdeeld over vier continenten.

Het publiek kan zich verheugen op een vernieuwd fantastisch dansspektakel vol opzwepende dans en muziek. Een dynamische Ierse dansshow met getalenteerde musici, virtuoze vocalisten en onvermoeibare dansers en danseressen, die voor een deel afkomstig zijn uit de befaamde Riverdance-shows. In Rhythm of the Dance brengen jonge Ierse topartiesten – met een gemiddelde leeftijd van 24 jaar – op originele wijze een combinatie van moderne en traditionele Ierse dans op spectaculaire wijze voor het voetlicht. Meeslepend. Weergaloos.

Een meeslepend dansspektakel in kerstsfeer. Deze succesvolle voorstelling staat voor een heerlijk avondje uit in de donkere dagen van het jaar.

Kaarten vanaf € 33,50 voor maandag 30 december om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.