BEVERWIJK - Tijdens de eerste week van de zomervakantie, van 15 tot 19 juli, vindt rondom de Immanuëlkerk aan de Olieslagerslaan in Beverwijk het project #IMPACT plaats (voorheen Sonrise). Tijdens deze week worden er tal van leuke en inspirerende activiteiten georganiseerd voor de hele wijk, voor jong én oud. Elke middag wordt er gesport en geknutseld van 14.00 tot 16.30 uur.

Maandagavond 15 juli vanaf 19.30 uur is er een Buurt Bingo met leuke prijsjes. De dinsdag staat in het teken van multiculturele ontmoeting. ’s Middags vanaf 15.30 uur zijn er workshops haren vlechten en Zumba (door prof. instructeurs Rowie en Jisca) en ’s avonds is er een multiculturele avond met hapjes, muziek en spreker Jemuel Lampe. Hij zal zijn bijzondere levensverhaal vertellen. Woensdagochtend is er een 50+ koffieochtend, vanaf 10.00 uur. Donderdag is er een workshop schilderen van 14.00 tot 16.00 uur (max 10 deelnemers). Ook kunnen kinderen geschminkt worden. Vanaf 18.00 uur vindt weer de al jaren succesvolle Buurt BBQ plaats (tegen een kleine vergoeding). Op vrijdag sluiten we de week af met een buurtschoonmaak vanaf 14.00 uur.

Buurtbewoners zijn van harte welkom bij deze activiteiten! Voor opgeven of meer info, neem contact op via impactbeverwijk@gmail.com, volg ons op FB en Instagram of check www.impactbeverwijk.nl. #IMPACT Beverwijk is een project van vier kerken uit Beverwijk en Heemskerk en maakt deel uit van #IMPACT Haarlem, georganiseerd door samenwerkende kerken in Haarlem en omstreken.