BEVERWIJK - De cabaretvoorstelling van Fresku, de Van Droom Naar Doel Is Doen Masterclass, het Urban Debat en de All Round Rap Masterclass zijn onderdeel van 'De Week van de HipHop'. Een samenwerking tussen het Kennemer Theater, Bibliotheek IJmond Noord en Stichting Welzijn Beverwijk.

Van Droom Naar Doel Is Doen Masterclass (di 5 mrt 19.00-21.30u - theaterzaal)
De Masterclass onder leiding van Fariesh Abdoelrahman van Quardin Music bevat enkele praktische stappen: inzetten van een netwerk, talentontwikkeling, maken van een goede planning en het genereren van inkomsten in combinatie met talent.

Urban Debat (vr 8 mrt 15.30-17.00u - Bibliotheek)
Een debat over Urban gerelateerde onderwerpen. Tijdens het debat worden er stellingen door de gespreksleider in de groep gedeeld.

All Round Rap Masterclass (vr 8 mrt 17.00-19.30u – theaterfoyer)
De All Round Rap Masterclass geven professionele docenten tips en tricks zowel op zakelijk als creatief gebied. De rappers in spé gaan daarna het podium op en maken kans op studiotijd in de NUL251 Studio met ondersteuning vanuit producer ChabMoo en producer/beatmaker Kevin Hoogers.

Cabaretvoorstelling Fresku - Voordat het te laat is (vr 8 mrt 20.30 uur kleine zaal)
Fresku blijkt na zijn debuut ‘Welkom bij de Fresku Show’ behalve een creatieve duizendpoot ook een geboren verhalenverteller te zijn, met verrassing als belangrijkste wapen. Net als hij het publiek heeft meegesleept in een hartverscheurend verhaal, duikt er een absurd typetje op- patserrapper Gino Pietermaai of de volkse racist Willy Keurig – dat het publiek met een hilarische monoloog op het verkeerde been zet. En hij heeft nog heel veel te vertellen; over vaderschap, liefde en mannelijkheid bijvoorbeeld.

Kaarten vanaf € 19,00 voor de voorstelling van Fresku zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.
Aanmeldingen voor de workshops (1x gratis voor iedereen met een kaartje voor de voorstelling van Fresku) en debat via publiciteit@kennemertheater.nl. De workshops kosten € 5,00 en het debat is gratis.