BEVERWIJK - Voor de vijfde keer doet het Kennemer Theater mee aan het Nationaal Theaterweekend. Eigenlijk voor de zesde keer, maar vorig jaar was het online, dus die tellen we maar niet mee!

Het weekend vindt traditiegetrouw plaats in het laatste weekend van januari en dat betekent dat deze editie plaatsvindt op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 januari 2023. Het Nationaal Theaterweekend is een unieke belevenis voor iedereen. Jong, oud, vaste of nieuwe bezoeker! De ingrediënten van het weekend zijn eenvoudig: een voorstelling kost €12,50* (inclusief een drankje), een jeugdvoorstelling kost €8,00 (exclusief een drankje) en daarnaast zijn er extra activiteiten gratis te bezoeken in het theater.

* voorstelling €10,00 en drankje €2,50

We trappen vrijdag 27 januari in de grote zaal af met Evergreen Top 1000 Live, een hommage aan Cees Veerman en The Cats en in de kleine zaal staat Christiaan Eijkelenburg met zijn allereerste soloshow Drift.

Op zaterdag 28 januari is het Open Huis bij het Kennemer Theater, Centrum voor de Kunsten en Bibliotheek IJmond Noord. Het programma wordt later bekendgemaakt.
Zaterdagavond is in de grote zaal cabaretière Christel de Laat te zien, de goedlachse Brabantse met haar voorstelling Hoe dan?!

En op zondag 29 januari is er Feest in de stad voor de allerkleinste bezoekers, het Prentenboekjesfestival met verschillende kleine voorstellingen op diverse plekken in het theater. Het theater is dan alleen te bezoeken op vertoon van een kaartje voor een van de voorstellingen.

Kaarten zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.