BEVERWIJK - Na ruim drie jaar komt Raymann weer met een soloprogramma. Jörgen – bekend van radio en tv als cabaretier, zanger, presentator én acteur - heeft Abraham gezien en gooit het roer om. Geen verkleedpartijen en melige liedjes meer, maar volwassen humor met een boodschap. Hij relativeert zichzelf meer dan ooit en daagt zijn publiek uit dat ook te doen. Vroeger was het niet beter, maar de toekomst zou wel slechter kunnen zijn. Met Zo kan het ook 2.0 brengt Jörgen een geüpdate versie van zijn succesvolle toer Zo kan het ook.

Een avond filosoferen tegen de draad in en even niet meegaan met de waan van de dag. Volgens Raymann lacht het leven je toe als je keihard terug durft te lachen! Zo kan het ook!

Zaterdag 5 mei stond Jörgen nog in laatste zenuwslopende liveshow van It Takes 2 op RTL4! Uiteindelijk is het Dionne Slagter die zich de wiKaarten vanaf € 20,00 op donderdag 17 mei om 20.15 uur zijn te reserveren via

www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.nnares mag noemen dit programma. Zij weet haar concurrenten Leo Alkemade, Jörgen Raymann en Eva Cleven te verslaan.