BEVERWIJK - Meer dan dertig jaar geleden – in 1988 om precies te zijn – won cabaretier, muzikant, schrijver en podcastmaker Vincent Bijlo het Leids Cabaretfestival. Sindsdien is het podium zijn tweede thuis en maakte hij veel succesvolle shows. Na zijn drie eindejaarconferences 'Stikstof Zijt Gij', 'Kuchschermtijd' en 'Functie Elders' kan 2022 natuurlijk niet uitblijven. De titel laat nog even op zich wachten, maar voor actueel én leuk cabaret zit je hier in ieder geval goed!

Wie had gedacht dat zijn show 'From Russia With Hate', 'Poetins Vuurwerk', 'Dan Maar Liever Een Pandemie' zou heten, zit op het verkeerde spoor. Hij noemt zijn nieuwste show GALV EDREEDEGMO! Een pakkende titel voor dit moment, als je het snapt!

Enfin, Bijlo komt met zangeres Mariska Reijmerink, een pianist, drummer én een saxofonist. Vincent Bijlo & Friends, dus. Het zijn de muziek en de grappen die knallen. Leuk cabaret verzekerd.

Kaarten vanaf € 17,00 op vrijdag 25 november om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.