BEVERWIJK - Na het grote succes van vorig jaar, vindt het Nationaal Theaterweekend dit seizoen plaats op 25, 26 en 27 januari 2019 in het Kennemer Theater. Het theater kijkt er naar uit vooral nieuw publiek te verwelkomen in het theater. En ondanks dat het programma nog niet bekend is, is de verkoop begonnen en zijn de kaartjes te reserveren per voorstelling voor slechts 10 euro. Het genre van de voorstellingen is al wel bekend. Meer informatie via www.kennemertheater.nl.

Welke voorstellingen dit weekend voor slechts €10,00 te zien zijn, blijft nog even geheim. Wel geven we een klein tipje van de sluier. Het theaterweekend start op vrijdagavond met een concert, voorstelling en pubquiz tegelijk, dan volgt op zaterdag in de grote zaal hét ultieme vriendinnenuitje en in de kleine zaal is er muziek en flauwekul door twee twintigers. De afsluiter van dit theaterweekend is op zondag met een feestelijke musical met een schattig varkentje en haar vriendjes voor iedereen vanaf 2 jaar.

Nationaal Theaterweekend
Om heel Nederland te laten zien hoe leuk, mooi, waardevol, ontroerend, grappig of fijn een avondje theater kan zijn, hebben het Prins Bernhard Cultuurfonds en het Nationaal Theater Fonds het Nationaal Theaterweekend in het leven geroepen. De eerste editie vond in 2016 plaats met vijftig deelnemende theaters en 100.000 bezoekers. Dit aantal groeit elk jaar nog en niet alleen met bezoekers, maar ook met de deelnemende theaters!

Theater is dichterbij dan je denkt!
Iedereen zingt weleens onder douche! De afstand naar het theater is echt niet zo groot! €10,00 voor een leuke middag of avond is niet veel!

Kaarten à € 10,00 voor alle voorstellingen in het theaterweekend van vrijdag 25 tot en met zondag 27 januari 2019 zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.