BEVERWIJK - Ei van de kip, melk van de koe. Veel producten die wij eten zijn afkomstig van boerderijdieren. Om kinderen te laten zien waar producten vandaan komen, maken we op woensdag 28 februari op Kinderboerderij De Baak in Beverwijk zelf pannenkoeken.

Van begin tot pannenkoek

Welke ingrediënten heb je nodig en waar komen deze vandaan? Naast ei en melk is voor een pannenkoek ook meel nodig. De kinderen gaan de producten verzamelen en leren gelijk waar deze vandaan komen. Als alles is verzameld, is het natuurlijk tijd om eigen pannenkoekjes te maken én te eten. Eet smakelijk!

Aanmelden

De middag is opgedeeld in twee rondes. De eerste ronde is van 13.30 tot 14.30 uur, de tweede ronde is van 15.00 tot 16.00 uur. In totaal zijn er 50 plaatsen beschikbaar. Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Dit kan via nme@odijmond.nl onder vermelding van naam en telefoonnummer. U ontvangt een bevestiging van deelname. Deelname is gratis! Het adres van Kinderboerderij De Baak is Westerhoutweg 18, 1942 HK Beverwijk.

NME Beverwijk

NME Beverwijk organiseert activiteiten op het gebied van natuur en milieueducatie in Beverwijk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk.nl of neemt u contact op via nme@odijmond.nl

.