BEVERWIJK - ‘Bang’ is het cabaretdebuut van deze doodgewone jongen uit Barneveld, waarin hij zijn publiek meeneemt in zijn wonderlijke wereld vol creatieve observaties en oplossingen.

Hij won alle prijzen op het Groninger Studenten Cabaret Festival. Daarna won hij alle prijzen op het Leids Cabaret Festival. In één seizoen. Dat is geen enkele cabaretier eerder gelukt. Het NRC noemde hem “indrukwekkend” en Dagblad van het Noorden “een geweldige winnaar”. “Een uitstekende verteller met een grote theatrale trukendoos” en “Kardol slaagt erin om actuele thematiek om te zetten in geestig cabaret, en daarbij zengt hij ook nog eens drie mooie liedjes” schreef de Volkskrant en beoordeelde de voorstelling met vier sterrren.

Naast cabaretier is Martijn radiomaker bij 3FM en heeft hij een radiocolumn in de ochtendshow van Domien Verschuuren. Ook studeerde hij, zonder specifieke reden, Zweeds en sociologie.

Kaarten vanaf € 15,50 voor zaterdag 3 februari om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.