BEVERWIJK - Tijdens het ComedyPact Festival in Beverwijk geniet het publiek van een cabaretier én een cabarettrio op één avond voor de prijs van één! Het publiek maakt kennis met de humoristische voorstelling over "de vrouw van nu " van DE MEIDEN van toen, en ontmoet Lonneke Dort met haar bijzondere stemgeluid en pakkende humor. Allen topvrouwen, die staan voor topcabaret.


In 'Zienderogen' gaan De MEIDEN van toen eens goed onder de loep nemen, dat er geen tijd te verliezen is. Langzaam worden ze zich bewust van alle zichtbare veranderingen die passen bij deze tijd. Wat is voor ons belangrijk in deze razendsnelle wereld en zullen we het antwoord vinden voordat de tijd ons inhaalt. Tijdens de show gaan DE MEIDEN hierover kletsen, schaterlachen, tranen met tuiten huilen en mooie liedjes zingen.

In 'Wat mij betreft' geeft Lonneke Dort een vileine, prikkelende kijk op de wereld. Ze neemt het publiek mee in een ogenschijnlijk licht verhaal en giet de zware dingen des levens het liefst in een droogkomisch lied. Lonneke heeft zich laten omscholen tot wildernisgids en is er klaar voor om tijdens de Apocalyps het bos in te trekken. Maar voorlopig verblijft ze nog onder ons en treedt ze op met deze cabaretshow.

Kortom, een unieke combinatie van twee shows die samen zorgen voor een avondvullend programma.

Kaarten vanaf € 17,50 voor donderdag 15 februari om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.