BEVERWIJK - Na twee succesvolle seizoenen met onze ComedyPact Festival on Tour avonden kan een vervolg natuurlijk niet uitblijven. Tijdens ComedyPact Festival on Tour maakt het publiek kennis met twee cabaret/comedytalenten op één avond voor de prijs van één!


In 'Ziendertogen' gaan De MEIDEN van toen eens goed onder de loep nemen, dat er geen tijd te verliezen is. Langzaam worden ze zich bewust van alle zichtbare veranderingen die passen bij deze tijd. Wat is voor ons belangrijk in deze razendsnelle wereld en zullen we het antwoord vinden voordat de tijd ons inhaalt.

In 'Wat mij betreft' geeft Lonneke Dort een vileine, prikkelende kijk op de wereld. Ze neemt je mee in een ogenschijnlijk licht verhaal en giet de zware dingen des levens het liefst in een droogkomisch lied. Lonneke heeft zich laten omscholen tot wildernisgids en is er klaar voor om tijdens de Apocalyps het bos in te trekken. Maar voorlopig verblijft ze nog onder ons en treedt ze op met deze cabaretshow.

Kaarten vanaf € 17,50 voor zaterdag 14 oktober om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.