BEVERWIJK - Eind jaren zestig en begin jaren zeventig bestormde Creedence Clearwater Revival wereldwijd de hitlijsten met nummers als ‘Bad Moon Rising’, ‘Proud Mary’, ‘Who’ll Stop The Rain’ en ‘Down On The Corner’. Slechts vijf jaar na het ontstaan in 1967 was het gedaan met de band.

Wat overbleef was een niet te stillen honger naar de muziek van CCR. Van een reünie kwam het nooit: gitarist Tom Fogerty overleed al in 1990 en de rest van de heren zag elkaar vooral in de rechtszaal. Gelukkig is er de uit Chicago afkomstige band The Fortunate Sons, die de muziek van het legendarische CCR met grote precisie uitvoert. De gelijkenis is als twee druppels water en een jonge John Gogerty, leadzanger van CCR, laat het publiek die magische sound van 1969 weer horen. Deze formatie brengt het legendarische geluid van hun idolen terug in het theater en staat garant voor een echte trip down Memory Lane.

The Fortunate Sons (USA) laten de jaren zestig herleven in het theater.

Kaarten vanaf € 28,50 voor woensdag 20 november om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.