BEVERWIJK - Nederlands meest bekeken Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven (o.a. bekend van Heel Holland Bakt) komt naar het Kennemer Theater met zijn eigen 'theatrale foodexperience' op zaterdag 23 februari aanstaande.

Naast een bijzonder vriendelijke persoonlijkheid is Robèrt ook een vakman die met zijn verhalen en anekdotes over eten en cultuur blijft boeien. Robèrt haalt de inhoud en inspiratie van zijn show uit zijn leven als bakkerszoon in Oisterwijk, uit het ambacht en het feit dat ‘bij Robért’ écht een familiebedrijf is, waarbij zijn collega’s ook een gezicht krijgen.

Robèrt serveert het publiek een unieke voorstelling vol persoonlijke verhalen en met een gastvrije sfeer die in het theater een extra dimensie krijgt: die van het ruiken en het proeven!

Bij Robèrt... De Theatrale Foodexperience wordt een verrassende theaterbeleving inclusief een paar héérlijke lekkernijen. Het publiek wordt dan ook gevraagd van tevoren liefst geen stevige maaltijd te nuttigen.

Kaarten à € 46,50 inclusief lekkernijen t.w.v. € 15,00 voor zaterdag 23 februari om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.