BEVERWIJK - Als je denkt dat je alles al hebt gezien, komt de West End hit Ghost Stories naar Nederland. Een 80-minuten durende achtbaan vol extreme spanning en huiveringwekkende momenten, die wereldwijd ruim 500.000 bezoekers de stuipen op het lijf wist te jagen.

In Ghost Stories geeft dr. Kuiper, een professor in parapsychologie, een lezing over spookverhalen. Drie van de door hem verzamelde verhalen zijn hem in het bijzonder bijgebleven: dat van een nachtwaker, een jonge bestuurder en een zakenman die zijn eerste kind verwacht. Hebben die drie onverklaarbare ervaringen íets met elkaar te maken?
Waarschuwing: Ghost Stories bevat momenten van extreme spanning. Het impresariaat laat in de aankondiging weten dat de voorstelling niet geschikt is voor bezoekers onder de zestien jaar. En voor mensen die snel nerveus zijn, is het ook niet raadzaam de voorstelling te bezoeken.

Bang zijn was nog nooit zo leuk!

Kaarten vanaf € 28,50 voor zaterdag 2 november om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.