Er is een grote milieuwedstrijd. Wie het meeste geld inzamelt voor een beter milieu, wint een grote prijs. De ideale kans voor Pip en Pelle om de boel weer flink op stelten te zetten! Op woensdagmiddag 27 juni zijn kinderen en ouders welkom op Kinderboerderij de Baak, waar NME Beverwijk een gezinsvoorstelling aanbiedt. Samen met Postbode Arie zingen Pip en Pelle hun leukste liedjes, doen ze de meest gekke toneelstukjes en dansen ze erop los.

Hilarische milieuvoorstelling
Pip en Pelle willen er samen met Arie de Postbode alles aan doen om de wedstrijd te winnen, maar of dat wel zo’n goed idee is… Balletpakjes, pantervellen, alles komt in hoog tempo voorbij in deze knotsgekke familievoorstelling. Het belooft weer een doldwaze en interactieve boel vol humor te worden. NME Beverwijk biedt op woensdag 27 juni twee voorstellingen aan. Kom op tijd, zodat u een plekje heeft.

Voorstelling 1: Aanvang 14.45 uur, start 15.00 uur

Voorstelling 2: Aanvang 15.45 uur start 16.00 uur

Locatie: Kinderboerderij de Baak, Westerhoutweg 18, 1942 HK Beverwijk

Regionaal bekend

Pip & Pelle hebben naast afleveringen op RTV-NH ook een heuse bioscoopfilm gemaakt. Kun je niet wachten om ze beter te leren kennen? Kijk dan vooral op hun eigen ​YouTube-kanaal.

NME Beverwijk

NME Beverwijk organiseert activiteiten op het gebied van natuur, milieu en duurzaamheid in Beverwijk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijk op www.nmebeverwijkheemskerk.nl of neem contact op via nme@odijmond.nl. Volg kinderboerderij de Baak op Facebook en blijf op de hoogte van de komende NME activiteiten.