BEVERWIJK - Zanger Sjors van der Panne heeft met zijn deelname aan The Voice of Holland het Nederlandstalige chanson opnieuw op de kaart gezet. Met nummers uit het oeuvre van Frank Boeijen, De Dijk, Claudia de Breij en Jacques Brel wist hij eerst de juryleden en daarna heel televisiekijkend Nederland te ontroeren.

Samen met zijn gedreven vaste muzikanten trakteert hij het publiek in zijn theatershows op de mooiste liedjes van zijn helden, afgewisseld met eigen werk. “Zingen, zonder gebaartjes. Een lied echt beleven terwijl je het zingt. Dat kunnen er niet zo veel. Als Sjors een lied zingt, dan ís hij dat lied. En dat is heel knap. Ga hem zien, mensen!”, vertelde Liesbeth List toen ze hem zag in een uitverkocht Concertgebouw.

In januari stond hij in al in Beverwijk op het podium bij het theaterconcert ‘Een tip van de sluier’,het eerbetoon aan Lennaert Nijgh en nu dan weer met zijn eigen theatertour, waarmee hij slechts een handjevol theaters aandoet!

Kaarten vanaf € 21,00 op zaterdag 19 mei om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.