BEVERWIJK - Na 'Romeo & Julia' laat nu 'Richard III' een jong publiek kennismaken met de verhalen van Shakespeare. Een frisse en snelle theaterbewerking over 'de grootste slechterik aller tijden'.

Stel je voor dat de beste schrijver die ooit heeft geleefd een toneelstuk over jou schrijft. Dat is toch fantastisch! Het overkomt koning Richard III. Shakespeare maakt met zijn toneelstuk van Richard de grootste slechterik allertijden, wereldberoemd om zijn slechte daden! Alleen is Richard daar niet zo blij mee, want hij was toch ook best aardig? Het wordt tijd dat hij de schrijver opzoekt: dit moet worden rechtgezet. Maar kan dat zomaar?

In deze snelle bewerking van Richard III (10+) ziet het publiek – naast al het verraad om de kroon in handen te krijgen – hoe gevaarlijk woorden kunnen zijn. Zeker als ze zwart op wit staan, want gehaat of geliefd kun je worden in slechts één zin.

Deze voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf 10 jaar.

Kaarten à € 17,50 op vrijdag 7 oktober om 19.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.