BEVERWIJK - Na vijftien jaar betrouwbaar verslag te hebben gedaan van het laatste nieuws, breidt De Speld dit jaar uit naar de toekomst.

In De Speld Theater gaat het team achter het satirisch nieuwsplatform De Speld de strijd aan met alles wat ons de komende decennia te wachten staat. Van algoritmes tot zeespiegelstijging en van Artificial Intelligence tot zeespiegelstijging.

Verwacht een confettikanon aan satirische scenes, dilemma’s waarvan je nooit dacht dat ze bestonden en hilarische nieuwsflitsen. De ontdekking van de zwaartekracht is slechts een incident vergeleken met de onthullingen in deze voorstelling.

En de toekomst op de hak nemen in een cabaretvoorstelling, dat is helemaal niet makkelijk. Want de toekomst is nog niet gebeurd. Gelukkig heeft De Speld voor het script van de voorstelling de hulp ingeroepen van een state of the art computeralgoritme.
Het antwoord op de aloude theatervraag ‘to be or not to be’ heeft de computer al berekend. Het is: to be.

De meest betrouwbare voorstelling ooit!

Kaarten vanaf € 22,00 voor de try-out op woensdag 30 maart om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.