BEVERWIJK - Een eerbetoon aan The Everly Brothers door dé Nederlandse rock'n'roll tributeband The Wieners. De carrière van de Everly’s wordt gevolgd vanaf het prille begin, toen de jonge broertjes optraden in het radioprogramma van hun ouders, via de internationale doorbraak in de jaren vijftig en de vele successen daarna, tot en met de glorieuze comeback in de jaren ’80. Puur jeugdsentiment!

The Everly Brothers waren de grote voorbeelden voor The Beatles, Rolling Stones, The Hollies, The Bee Gees, The Beach Boys en Simon & Garfunkel. Geen duo ter wereld wist het meerstemmig zingen zo te perfectioneren. Wie kent niet nummers als ‘Bye Bye Love’, ‘Let It Be Me’ of ‘When Will I Be Loved’.

Jaap Wijn en Rob Roemers van The Wieners weten de zang en muziek van Don & Phil zodanig dicht te benaderen dat het bij sluiten van de ogen lijkt alsof de echte The Everly Brothers op het toneel staan.

In een show met persoonlijke anekdotes en authentieke beelden en geluidsfragmenten wordt het publiek meegenomen naar de gouden tijd van de rock-’n-roll!

Kaarten vanaf € 16,00 voor zaterdag 18 mei om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.