BEVERWIJK - Zanger/ trompettist Michael Varekamp en toetsenist Wiboud Burkens vormen samen al jaren het kloppend hart van The Legends. Kleurrijke personages die een constante inspiratiebron vormen in het oeuvre van The Legends, spelen in deze muzikale voorstelling de hoofdrol: Chansonnière Tess Merlot zwijmelde als kind bij de films van Walt Disney, Wiboud Burkens leefde voor de soul van Stevie Wonder en Michael Varekamp droomde ervan in de voetsporen te treden van zijn eerste zwarte rolmodel, Louis Armstrong. Evergreens zoals 'Love Me Tender', 'One for My Baby' en 'Ne me quitte pas' zullen dan ook zeker niet ontbreken in dit spetterende programma.

Speciaal voor deze jubileumvoorstelling slaan zij de handen ineen met regisseur en theaterlegende Karel de Rooij die eerder samenwerkte met Percossa en de Ashton Brothers. Deze daagde hen uit om meer dan ooit zichzelf te laten zien in dit meeslepende persoonlijke programma.

*Gratis op vertoon van een ticket voor de voorstelling, Kaarten vanaf € 20,50 op vrijdag 10 februari om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.