BEVERWIJK - Met The Freddie Mercury Story gaat de band Crazy Little Things verder waar de film Bohemian Rhapsody ophield. De ongelofelijke muziek van Mercury staat hierbij natuurlijk centraal.


Na het succes van Queen: The Story is Crazy Little Things terug met een nieuwe ode aan Queen en frontman Freddie Mercury. De tributeband valt op door hun sound die verrassend dicht bij het origineel ligt. De zevenkoppige band met frontman Marijn Geluk speelt de sterren van de hemel.

Ondanks de vele films en verhalen over zijn leven blijft Freddie Mercury een ongrijpbare legende. Daarom dook popjournalist, DJ en drummer Jean-Paul Heck voor deze show opnieuw in het leven van de muzikant. Ook vroeg hij bekende Nederlanders naar hun herinneringen aan de zanger.

Muzikanten: Jean-Paul Heck, Marijn Geluk, Hanneke van Andel, Jeroen Lips, Lars van Herel, Frank Dries en Debby Zimmermann

Kaarten vanaf € 24,50 voor vrijdag 5 april om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.