BEVERWIJK - Een twaalfkoppige topband speelt de legendarische symfonische rock uit de seventies. Afgelopen seizoen had de Symphonic Rock Night een verpletterend debuut met een succesvolle tour door de Nederlandse theaters en met veel lovende reacties.

Met bands als Yes, Camel, Pink Floyd, Genesis en Supertramp nam de symfonische rock in de jaren zeventig een hoge vlucht. Deze muziek mag volgens zanger Roland van der Horst best meer aandacht krijgen. Dus stelde hij een geweldige band van twaalf doorgewinterde topmuzikanten samen en trekt hij tijdens de ‘Symphonic Rock Night’ oude platen uit de kast.

In een ook qua licht en geluid meeslepend theaterconcert worden tracks als ‘Comfortably Numb’ van Pink Floyd, ‘Cinema Show’ van Genesis en ‘Fools Overture’ van Supertramp gespeeld, naast nummers van onder meer Alan Parsons, Gino Vannelli, Rush, Solution en Alquin. Allemaal muziek die nog altijd in de top 20 van de jaarlijkse Top 2000 terug is te vonden.

Een adembenemende show gepresenteerd door Roland van der Horst.

Kaarten vanaf € 24,50 voor zaterdag 30 maart om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.