BEVERWIJK - De theatervoorstelling Superjuffie van het bejubelde theatergezelschap De Toren van Geluid komt op zondag 16 oktober naar het Kennemer Theater!Juf Josje is een hele bijzondere juf. Ze is een Superjuffie. Als ze een hap neemt van een schoolkrijtje, krijgt ze superkrachten waarmee ze dieren kan redden.

Als er een dier in gevaar is, verandert juf Josje in Superjuffie. Zodra ze een hap van haar krijtje neemt, krijgt ze superkrachten en schiet ze als een tornado door de lucht. Zo redt ze alle dieren net op tijd! Al snel ontdekken haar leerlingen en Hakim, de conciërge, haar bijzondere gave. Gelukkig beloven ze niets tegen de strenge directeur te zeggen. Ondertussen gebeuren er hele vreemde dingen in de stadsdierentuin....Komt Superjuffies hulp op tijd?

De familievoorstelling Superjuffie is gebaseerd op de met vele prijzen bekroonde Superjuffie-boeken van schrijfster Janneke Schotveld en illustratrice Annet Schaap. Na een Pluim van de Kinderjury en een eigen bioscoopfilm, brengen de makers van De Toren van Geluid het verhaal van Superjuffie nu naar het theater. Eerder maakte het gezelschap voorstellingen rondom o.a. Agent en Boef, Pim & Pom en Ssst! De tijger slaapt.

Meet & greet
Na afloop van de voorstelling kunnen de kinderen met Superjuffie op de foto. Tenminste, als ze niet weg vliegt om een dier te redden!

Kaarten à € 14,00 op zondag 16 oktober om 14.00 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.