BEVERWIJK - Het Tata Steel Symfonisch Blaasorkest is één van de bedrijfsorkesten van Tata Steel. Het orkest fungeert als muzikaal visitekaartje van en voor Tata Steel. Het orkest verzorgt zowel in de regio Noord-Holland als daarbuiten concerten met als doel de naamsbekendheid van Tata Steel te vergroten en de betrokkenheid bij de samenleving en culturele activiteiten te onderstrepen.

Het KLM Orkest is het muzikale visitekaartje van onze nationale luchtvaartmaatschappij KLM Royal Dutch Airlines en treedt op bij feestelijke en officiële gelegenheden van de KLM in binnen- en buitenland. Daarnaast geeft het orkest regelmatig concerten bij evenementen in de regio Amsterdam en ver daarbuiten.

Deze middag verzorgen beide orkesten een uniek dubbelconcert, met een zeer gevarieerd programma. Voor de pauze Tata Steel Orkest o.l.v. Erik Janssen, met o.a. How to Train Your Dragon. Na de pauze het KLM Orkest o.l.v. Bert Willemsen, met o.a. The Miner's Saga en Aretha!

Kaarten à € 12,50 op zondag 20 maart 14.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.