CASTRICUM - De van origine Heemskerkse band Starfish heeft deze week de nieuwe single "When We're In The Club" uitgebracht. Het aanstekelijke zomerse nummer is inmiddels te beluisteren via Spotify, maar komende zaterdag wordt er een bijbehorende videoclip gemaakt bij Deining Strandpaviljoen te Castricum, en daar is iedereen welkom.

'Niets moet, en alles mag', zegt Starfish op de eigen Facebookpagina, daar op duidend dat er geen dresscode is voor de opnames die gratis toegankelijk zijn. Een vrolijk gezicht en wat positieve energie is echter wel een must bij een optreden van de band die al enkele jaren goed boeren in het live-circuit in Nederland, maar ook over de grenzen. De jonge talentvolle IJmondse band brengt een mix van ska, reggae, punk en onvervalste dub-sounds, en bracht eerder al twee EP's uit: "Brand New Day" en "Sonic Fire"

Alvorens Starfish in augustus optredens en festivals in Frankrijk en Zwitserland aandoet, treedt men in de komende zomermaanden nog in Nederland op. In Castricum gebeurt dat na het komend weekend ook weer eind juli als men naar het Uitjebak! Festival komt. Daarnaast staat de band o.a. ook nog op het Surfana Festival in Bloemendaal, het Timboektoe Midzomernachtfeest in Wijk Aan Zee, en volgt nog een thuiswedstrijd op het Zomerpodium in Heemskerk (15 juli).

Het optreden van komende zaterdag 26 mei doet Starfish in samenwerking met Looping Good en Deining Strandpaviljoen en begint vanaf 17.00 uur.

De toegang is zoals gezegd geheel gratis.