KENNEMER - In VERDER staat Simone Kleinsma solo op het podium. In deze intieme voorstelling vertelt zij haar persoonlijke verhaal over de afgelopen jaren, waarin ze heeft moeten ontdekken hoe het is om alleen verder te gaan.

Simone neemt het publiek mee in haar verhaal. Muziek speelt daarin uiteraard een grote rol. Met zowel bestaand als speciaal voor haar nieuw geschreven repertoire omlijst zij de grote stappen die zij heeft gezet. Immers, om een nieuw begin te maken zul je eerst moeten opruimen. Je moet durven weggooien, zodat je iets kan overhouden wat het begin kan zijn van iets nieuws.

Na haar eerdere succesvolle showsals Songs From The Heart, Simone's Songbook en Simone! ontwikkelt ze haar nieuwe voorstelling VERDER samen met Ruut Weissman (o.a. Hij Gelooft In Mij) en schrijver Frank Houtappels (o.a. Gooische Vrouwen en Het Schaep met de 5 Pooten).

Simone pakt prachtig uit in VERDER. Een soloshow over haar leven, over het nieuwe begin. Vol allure alleen verder, maar wel met muziek in de hoofdrol. Lievelingsstukken die zij graag nog een keer zingt en nieuwe songs die speciaal voor haar werden geschreven.

Kaarten vanaf € 31,00 voor zaterdag 30 oktober om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.