BEVERWIJK - Lebbis was vorig seizoen weer helemaal terug. Met de energie, opwinding, humor en zelfspot, zoals altijd! En hij verraste het publiek met een ijzersterk intelligent programma ‘De Bovengrens’, wat insloeg als een prettige bom.

Het toppunt van iets meemaken is 'een ervaring'. Dat je iets meemaakt en dat je het een paar jaar later nog weet. Eerste keer te veel gedronken. Die ene gitaar waar je altijd op speelt. Een verhaal wat je leest. Ervaringen zijn de scheerlijnen van je geest. Net als bij een De Waard-tent. Hoe meer scheerlijnen, hoe strakker hij staat. En hoe steviger hoe mooier.

In De Bovengrens deel 1 heeft Lebbis gekeken waar we te ver gaan. Nog meer eten, meer reizen, meer series kijken. Meer. En het brengt ons weinig. In De Ervaring gaat hij kijken hoe we weer iets kunnen ervaren. Hoe we de scheerlijnen weer op spanning brengen.

De Ervaring: Bovengrens II: een voorstelling vol scherpzinnige ideeën, sterke analyses en inspirerende levenslessen.

Kaarten vanaf € 17,50 voor vrijdag 14 februari om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.