BEVERWIJK - Rust en Vreugd is het komische vervolg op de succesvolle Hendrik Groen-reeks. Dit keer speelt het stuk zich niet af in het verzorgingstehuis, maar volgen we 68-jarige Emma Quaadvliegh wanneer ze zich begeeft in de wereld van de volkstuintjes.

Emma (Doris Baaten) besluit kort na het overlijden van haar man haar intrek te nemen in een tuinhuisje op de volkstuinvereniging Rust en Vreugd. Ze heeft echter totaal geen groene vingers. Gelukkig schiet een vrolijke en gevarieerde groep medetuinders meteen te hulp. Als snel blijkt dat de tuincontroles en onderlinge strijd de vreugde in dit groene paradijs verstoren. Daarom besluit Emma actie te ondernemen tegen de vele ongeschreven regels.

Rust en Vreugd is een ontroerende, komische, herkenbare en vooral tenenkrommend grappige theatervoorstelling voor iedereen die het leven met beide handen wil aangrijpen!

Spel: Doris Baaten, Wil van der Meer, Sanne Fransen, Linda Wagenmaker, Sebastiaan de Bie en Mats Hoogland.

Kaarten vanaf € 30,00 voor vrijdag 29 maart om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.