BEVERWIJK - Dilana Smith is een échte zangsensatie. Deze Zuid-Afrikaanse rockchick kruipt in de huid van rocklegendes als Janis Joplin, Cyndi Lauper, Joan Jett, Tina Turner, Alanis Morissette en Adele.

Ze kruipt in de huid van deze grote zangeressen, en vertelt over opmerkelijke gelijkenissen tussen haar roerige leven en dat van haar heldinnen. Ze zingt hun nummers en eigen songs. Dilana rocks: moeiteloos schakelt ze van grote hits vol vuur naar intieme ballads die ontroeren.

Welk lied ze ook zingt, ze gaat los met alles wat ze heeft. In haar show hoor het publiek een krachtige, bezielde rock- en soulstem en ziet het een atletisch, expressief lichaam. De zangeres wordt bijgestaan door een band met fantastische muzikanten die haar feilloos aanvoelen. Dilana ontroert, verleidt en schudt wakker. Ze is een magneet: aan het einde van de avond kun je niets anders dan van haar houden.

Dilana's stem raakt tot in je ziel.

Een meeslepend concert met bekende rocknummers in een uniek jasje.

Kaarten vanaf € 17,50 voor vrijdag 24 november om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.