KENNEMER - Renée doet de dames is het nieuwe soloprogramma van Renée van Wegberg, waarin de zangeres een ode brengt aan Nederlandse zangeressen.


Nadat haar eerdere show ‘List, Shaffy en Piaf’ met vier en vijf sterren werd bekroond én Renée zelf twee Musical Awards in de wacht sleepte, is het nu tijd voor een gloednieuwe show waarin Renée een ode brengt aan zangeressen van eigen bodem.


Het hart op tafel. Dat is wat Renée van Wegberg zich ten doel stelt, in deze opmerkelijke tijd waarin voor haar alles tot stilstand kwam en ruimte ontstond voor bezinning. In haar zoektocht naar bekende en onbekende Nederlandse parels kwam ze zichzelf tegen en vond ze muzikale herkenning. Nummers van kleinkunst iconen als Conny Stuart, Jenny Arean, Karin Bloemen, maar ook pop- en rockdiva’s als Trijntje Oosterhuis en Anouk komen voorbij. Een speciaal eerbetoon is er voor Liesbeth List, de chansonnière in wiens huid Renée kroop voor de gelijknamige musical.


Met persoonlijke verhalen en nieuwe arrangementen bezingt Renée het leven in mooie, maar ook moeilijke tijden. Renée doet de dames is een intiem theaterconcert vol humor, kwetsbaarheid en heel veel liefde voor muziek.

Kaarten vanaf € 23,50 voor vrijdag 2 oktober om 19.30 en 21.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.