BEVERWIJK - Zondag 4 februari aanstaande zal voor de 2e keer het huiskamer festival 'Gluren bij de Buren' worden gehouden in Beverwijk. Het festival verlaagt drempels voor buurtontmoeting en creëert podia voor lokale amateurkunsten. In Beverwijk worden maar liefst 29 verschillende acts, in verschillende huiskamers uitgevoerd. Bezoekers kunnen vanaf nu hun programma uitstippelen via glurenbijdeburen.nl/programma.


Amateurkunstenaars van diverse disciplines betreden het vloerkleed als podium en presenteren hun talent aan het publiek. Het volledige programma is inmiddels bekend en omvat een breed scala aan kunstvormen, waaronder muziek, theater en cabaret. Elke podiumkunstenaar zal gedurende de dag drie keer een half uur optreden, steeds voor een nieuw publiek.

Programma en route

Het programma van Gluren bij de Buren zit bomvol verrassingen; van lokale talenten, tot singer-songwriters met een gouden strot, van theatermakers die je verrassen, tot koren die je omverblazen. De optredens zijn bij te wonen zonder reservering en op basis van een vrijwillige bijdrage.

Maak een eigen route door Beverwijk door favoriete optredens te selecteren in Google Maps of print het programma en teken, schrijf of schilder een eigen route door Beverwijk. Stap op de fiets of wandel van optreden naar optreden, en de fanatiekeling kan zo zelfs zeven verschillende optredens bijwonen.

Gluren bij de Buren wordt in Beverwijk georganiseerd door het Kennemer Theater en is een initiatief van Stichting de Bühne.

GLUREN BIJ DE BUREN

Zondag 4 februari 2023

12:00 - 17:00 uur

Entree: vrijwillige bijdrage

Reserveren is niet nodig

www.glurenbijdeburen.nl