BEVERWIJK - Voor de zesde keer blikt het Kennemer Theater vooruit naar het nieuwe theaterseizoen tijdens een Preview Night op dinsdag 14 mei om 20.00 uur! Ook wordt het theatermagazine voor het komende seizoen onthuld en iedere aanwezige neemt het nieuwe magazine op deze avond als eerste mee naar huis. Direct daarna zal het programma online te zien zijn en vanaf zaterdag 18 mei 11.00 uur kan er worden besteld.

Net als vorig jaar is de Preview Night in de vorm van een soort talkshow à la DWDD en Jinek en is de presentatie in handen van Maus Granaat van het programma 'Bekijk het maar' (elke zondagavond op Radio Beverwijk te beluisteren). Maus interviewt de artiesten, maar ook het publiek wordt in de gelegenheid gesteld zelf vragen te stellen.

Het programma van de avond blijft een verrassing, maar net zoals voorgaande edities doen verschillende artiesten een mini-optreden, een deel uit hun programma. Verder worden er trailers, foto's en filmpjes getoond.

De prijs voor een kaartje bedraagt € 7,50 inclusief garderobe en een consumptie en is te reserveren via de theaterkassa (0251) 221453 of via www.kennemertheater.nl.