KENNEMER - The 70's Unplugged startte in 2014 met haar eerste shows in de Nederlandse theaters. De bandleden delen een grote voorliefde voor ambachtelijk gemaakte popsongs uit de 70's en hieruit ontstond het eerste programma The Best of Acoustic Popmusic.

De gevleugelde uitspraak van Billy Preston Love The One Your With vormt het thema voor de nieuwe show van The 70’s Unplugged. Een theaterconcert met de mooiste lovesongs uit de 70’s vol prachtige popsongs die gaan over de liefde in de breedste zin van het woord.

Met veel gevoel en enthousiasme zingen Vannessa Thuyns en Joost Dobbe hun versies van deze 70’s klassiekers. Vaak verrassend, soms sentimenteel, maar altijd vol vuur en met respect voor het origineel. De ijzersterke band zorgt voor een muzikale sfeer waarin de songs het best tot hun recht komen.

The 70's Unplugged richt zich vooral op de mooie popliedjes uit die tijd met songs van o.a. Fleetwood Mac, The Eagles, James Taylor, Joni Mitchell, Linda Ronstadt, Beatles, Rolling Stones, Supertramp e.v.a.

Kaarten vanaf € 18,00 voor donderdag 25 november om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.