BEVERWIJK - Zangeres Astrid Seriese heeft haar sporen in het theater verdiend met onder andere producties van regisseur Johan Simons (Trojaanse Vrouwen) en Louis Andriessen (M is for Man, Music, Mozart). Met de befaamde trompettist Nedly Elstak en saxofonist Willem Breuker bespeelde ze alle jazzpodia in binnen- en buitenland en met Mathilde Santing en Julya Lo’ko won ze de eerste prijs op het Knokke Songfestival. Met haar soloprogramma’s en cd’s weet ze een grote schare bewonderaars aan zich te binden.

In gitarist en sparring partner Erwin van Ligten heeft ze haar muzikale evenknie gevonden. Hij werkte onder meer met Julya Lo’ko, Micheline Van Hautem en Barry Hay. Als duo weten Astrid en Erwin avond aan avond hun luisteraars in vervoering te brengen.

Na het succes van hun theaterconcert Blues&Poetry zetten zij hun samenwerking voort in SCHATTEN! en duikelen zij wederom de mooiste juweeltjes aan songs op uit hun gezamenlijke muzikale schatkist. Songs en poëzie van onder anderen Elvis Costello, Billie Holiday, Maya Angelou en Tom Waits worden in een gloednieuw muzikaal jasje gestoken, maar ook eigen werk van het duo staat op het repertoire.

Kaarten vanaf € 18,00 voor vrijdag 19 januari om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453