BEVERWIJK - Édith Piaf was een van de grote Franse chansonnières uit de 20e eeuw. Met liedjes als 'Non je ne regrette rien' en 'La vie en rose' drukte ze haar stempel op het Franse muzieklandschap. 60 jaar naar haar overlijden presenteert De Theater BV Piaf, een musical over het leven en de dood van de zangeres. De hoofdrol is weggelegd voor actrice Suzan Seegers.

Het verhaal start als de legendarische zangeres net is overleden. Niet in Parijs met een priester aan haar bed, zoals ze had gewild, maar in een of ander gehucht. Terwijl haar man haar alsnog naar Parijs brengt, komt de pas overleden en verwarde Piaf (Suzan Seegers) vier karakters tegen die een onuitwisbare indruk op haar bestaan hebben achtergelaten: De Engel (Thomas Cammaert), De Duivel (Job Bovelander), De Nar (Hein Gerrits) en De Dood (Cystine Carreon). Aan de hand van de verhalen van haar vier levensgezellen herbeleeft Piaf verschillende belangrijke momenten in haar leven om te ontdekken wie ze was, en wat ze achterlaat.

Kaarten vanaf € 30,50 voor de try-out voorstellingen op zaterdag 23 september 20.15 uur én zondag 24 september om 15.00 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.