BEVERWIJK - Chris Verlaan is data-analist, woonachtig in Almere en heeft autisme. De jury én het publiek kroonde hem in 2018 tot winnaar van Cameretten: “Verlaans stijl is origineel en tegelijkertijd traditioneel qua vorm, met afwisselend hilarische liedjes en korte verhalen die druipen van zelfspot en cynisme” (de Volkskrant).

De periode van lockdown was voor Chris heerlijk overzichtelijk. Alle beperkingen gaven hem rust, zijn werkzaamheden bij de GGD boden nieuwe inzichten en hij had minder last van zijn autisme. Oftewel; een jaar om nooit te vergeten.

Chris Verlaan, debuteert met zijn muzikale cabaretprogramma Man in de Maak, waarin hij de vinger op de zere plek legt; bij hem, bij het publiek en om ons heen. Soms fijnzinnig, soms bitterzoet maar de liefdevolle klappen zijn altijd doordrenkt met vrolijk makend cynisme en pessimisme.

De pers over Chris Verlaan tijdens Cameretten:
“Hilarische teksten’ en ‘aan zelfspot ontbreekt het Chris Verlaan geenszins” -Trouw“Een bijzonder talent” - Volkskrant
“Hij lijkt geïnspireerd door mensen als Kees Torn en Hans Dorrestijn… Zijn voorstelling heeft een grote grapdichtheid” - Jury Cameretten

Kaarten vanaf € 16,50 op vrijdag 14 oktober om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.